Έξυπνοι τρόποι για να παρατείνετε τη σεξουαλική αντοχή

Έξυπνοι τρόποι για να παρατείνετε τη σεξουαλική αντοχή

Η σεξουαλική επαφή δεν μπορεί να προγραμματιστεί από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή και έτσι συμβαίνει μερικές φορές να τελειώνει πριν αισθανθείτε ακόμη και τη σεξουαλική σας διέγερση. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να κατηγορήσετε τον σύντροφο για σύντομη αντοχή, υπάρχουν διάφοροι τρόποι να τον βοηθήσετε και να καθυστερήσετε έξυπνα την κορύφωσή του.

Το γρήγορο σεξ, κατά το οποίο μόλις έχετε χρόνο να

Το γρήγορο σεξ, κατά το οποίο μόλις έχετε χρόνο ναβγάλετε τα εσώρουχά σας, έχει κάτι από μόνο του. Αλλά αν τα quickies είναι το καθημερινό σας ψωμί, τότε ίσως είστε λαχτάρα για μια μακρά και ρομαντική αγάπη που δεν τελειώνει.Παρ ‘όλα αυτά, κάθε γυναίκα πρέπει να θυμάται ότι η μέση διάρκεια του διεισδυτικού σεξ διαρκεί από τρία έως έξι λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ζητήσετε από τον σύντροφό σας επιπλέον ακροβατικά.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν οκτώ απλά κόλπα, χάρη στα οποία μπορείτε να παρατείνετε την αγάπη. Και πιστέψτε με, από αυτή την άποψη, κάθε λεπτό μετράει!Ο αυνανισμός μπροστά από έναν σύντροφο σίγουρα δεν είναι για όλους. Αλλά αν αποφασίσετε για αυτό το είδος της σεξουαλικής πράξης, σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε.Πες του ότι θέλεις να σε δει να αγγίζεις τον εαυτό σου. Θα δείτε ότι θα το αγαπήσει, λέει ο Δρ Emily Morse.

Τα καλά νέα είναι ότι χάρη στον αυνανισμό θα είστε σε ένα παρόμοιο κύμα και έτσι μπορείτε να επιτύχετε έναν κοινό Οργασμό. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να αυνανίζεστε μπροστά από έναν σύντροφο, μπορείτε να αγγίξετε, να φιλήσετε και να αγκαλιάσετε ο ένας τον άλλον. Με απλά λόγια, μην βιαστείτε στο θέμα και μάλλον απολαύστε στιγμές πλήρους οικειότητας και interconnection.

An ο ασυνήθιστος, αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να παραταθεί η κορύφωση ενός εταίρου ονομάζεται δακτύλιος στύσης. Εάν έχετε ήδη ακούσει για αυτό το βοήθημα σεξ, ίσως γνωρίζετε ότι ο δακτύλιος τοποθετείται ακριβώς στη ρίζα του πέους.Ο δακτύλιος στύσης αυξάνει την πίεση στο κάτω μέρος του πέους και περιορίζει τη ροή του αίματος.

Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε καθυστέρηση

Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε καθυστέρησηστον οργασμό και παράταση της σεξουαλικής επαφής, λέει ο Δρ. Health.Na με την πρώτη ματιά, μπορεί να φαίνεται ότι αυτή είναι μια δραστική μέθοδος, αλλά το αντίθετο είναι αλήθεια.Κανονίστε με τον σύντροφο να τραβήξει το πέος έξω από τον κόλπο τη στιγμή που αισθάνεται ότι πλησιάζει τον οργασμό. Μετά από αυτό, πιέστε απαλά το πέος του, εξηγεί η σεξοθεραπεύτρια Debra lain.

Από αυτή την άποψη, σίγουρα δεν είναι αλήθεια ότι όσο ισχυρότερη είναι η λαβή, τόσο καλύτερο είναι το αποτέλεσμα. Εάν ακολουθήσετε τη διαδικασία απαλά και χρησιμοποιήσετε τον αντίχειρά σας με το δείκτη σας, τότε το πάτημα θα καθυστερήσει την εκσπερμάτωση για τουλάχιστον δύο minutes.Do ζείτε σε μια μονογαμική σχέση στην οποία δεν χρειάζεται να φοβάστε τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες.

Τότε πιθανότατα δεν γνωρίζετε καν τι μοιάζει με προφυλακτικό πια.Αλλά αν θέλετε η σεξουαλική αντοχή του συντρόφου σας να αυξηθεί, τότε αναζητήστε γρήγορα προφυλακτικά. Τα προφυλακτικά δημιουργούν ένα επιπλέον στρώμα μεταξύ του πέους και του κόλπου, οπότε η αίσθηση της διείσδυσης δεν είναι έντονη. Ακόμη και αυτό το γεγονός μπορεί φυσικά να παρατείνει το χρόνο της σεξουαλικής σας επαφής.

Οι περισσότεροι άνδρες γνωρίζουν ότι η καλύτερη θεραπεία για την καθυστέρηση της εκσπερμάτωσης είναι μια αλλαγή στη θέση, λέει ο O’reilly. Αλλά μερικές φορές δεν είναι έξω από το ερώτημα όταν παίρνετε τον έλεγχο του έρωτα. Εάν αντιληφθείτε τις κινήσεις του συνεργάτη, μπορείτε αργά ή γρήγορα να μαντέψετε αν πλησιάζει η κορύφωσή του.Μπορείτε συνήθως να αισθανθείτε τους όρχεις του συντρόφου να σφίγγουν και να ανυψώνουν, εξηγεί ο O’reilly, προσθέτοντας ότι μια αλλαγή στο ρυθμό μπορεί να καθυστερήσει την εκσπερμάτιση του.

Αποδίδει επίσης όταν αλλάζετε εντελώς τη θέση

Αποδίδει επίσης όταν αλλάζετε εντελώς τη θέσηΠουθενά δεν είναι γραμμένο ότι η σεξουαλική επαφή πρέπει να γίνεται συνεχώς. Ως εκ τούτου, δεν είναι έξω από το ερώτημα να διακόψει την έρωτα για λίγο.Εν τω μεταξύ, φιλήστε τον σύντροφό σας ή τον αγκαλιάστε. Αυτό, τουλάχιστον για μια μικρή στιγμή, θα ηρεμήσει τον ενθουσιασμό του. Ταυτόχρονα, αυτή η πράξη θα φροντίσει για την εμβάθυνση της οικειότητας, λέει η Laina.Οι ασκήσεις για την ενίσχυση του πυελικού εδάφους συνδέονται κυρίως με τις γυναίκες.

Αλλά ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι οι άνδρες μπορούν επίσης να ενισχύσουν το πυελικό τους δάπεδο και έτσι να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση. Αυτό επιβεβαιώνεται από μια σουηδική μελέτη από το 2014, η οποία διαπίστωσε ότι οι άνδρες που ασκούν πυελικό δάπεδο ήταν σε θέση να εργαστούν καλύτερα με την πρόωρη εκσπερμάτωση.Προσπαθήστε να ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να ενισχύει τακτικά το πυελικό δάπεδο.

Αρκεί να συμπιέσετε τους μυς μεταξύ του κόκκυγα κόκκυγα και τα γεννητικά όργανα, προσθέτει ο O’reilly.Do δεν αντιλαμβάνονται την κορύφωση του εταίρου ως το τέλος. Σε περίπτωση που και οι δύο θέλετε, μπορείτε να συνεχίσετε το σεξ χωρίς κανένα πρόβλημα.Θυμηθείτε ότι το σεξ δεν χρειάζεται να τελειώσει με οργασμό. Εάν συνεχιστεί, είναι πιθανό ο σύντροφος να επιτύχει μια άλλη στύση, ενώ τεντώνει τη σεξουαλική του αντοχή, λέει ο Δρ Lain.

Οι φόβοι της σεξουαλικής πράξης προκαλούνται συχνότερα από αρνητικές ιδέες για την ικανότητα του ατόμου να δώσει μια καλή απόδοση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας.Μπορεί να υπάρχουν συναισθήματα σεξουαλικής ανεπάρκειας ή αδυναμίας ικανοποίησης ενός συνεργάτη.Αυτά τα συναισθήματα μπορούν να επηρεαστούν από τη σκέψη για το δικό σας σώμα, το μέγεθος του πέους, ή να σκεφτόμαστε τη δική σας αρρενωπότητα ή αρσενικό ρόλο.

Μια γενική αρνητική γνώμη για τη ζωή του ατόμου μπορεί επίσης να συμβάλει στους φόβους για την απόδοση.Η αντιμετώπιση του άγχους στην εργασία, στην οικογένεια ή στον οικονομικό τομέα μπορεί επίσης να επηρεάσει την ψυχική κατάσταση ενός ατόμου και να συμβάλει στο άγχος της σεξουαλικής πράξης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*